Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

O.Z. [ Mina ]

23. 09. 2021. 14:14   >>  14:15

PRVA LIGA

Rukometaši startuju 2. oktobra

SBBet Prva muška liga rukometaša počeće 2. oktobra, a učestvovaće 12 timova, saopšteno je iz Rukometnog saveza.

Titulu prvaka brani Lovćen, koji je prošle sezone osvojio i trofej pobjednika Kupa.

U novoj sezoni Prve lige igraće se po dvokružnom bod sistemu, bez Mini lige za prvaka i Mini lige za opstanak.

Posljednjeplasirana dva tima izgubiće status člana elitnog ranga takmičenja, ukoliko naredne sezone bude formirana Druga muška liga.

"Prvog vikenda oktobra biće odigrane utakmice drugog kola, jer je prvo odloženo zbog nemogućnosti nekih klubova da blagovremeno dostave potpunu dokumentaciju za učešće u takmičenju. Prvo kolo igraće se u vanrednom terminu, odnosno 6. oktobra", piše u saopštenju.

Navodi se da je obaveza svih prvoligaša da imaju i kadetski tim koji će svoje utakmice igrati kao uvertiru za duele seniorskih ekipa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније