Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

02. 12. 2013. 08:49   >>  19:24 4

KONAČAN SPISAK

Adžić odabrao rukometašice za SP

Selektor naših najboljih rukometašica, Dragan Adžić sastavio je spisak za Svjetsko prvenstvo koje će se od 6. do 22. decembra igrati u Srbiji.

Adžić je nakon sinoćnjeg treninga saopštio spisak igračicama, a novost je da će šansu na srednjem beku dobiti Ivana Božović, te na poziciji desnog beka super talentovana Đurđina Malović, saznaje portal "Handballme".

Na spisku se nijesu našli bekovi Jasna Tošković i Sandra Nikčević, mlada golmanka Milica Kostić i krilo Olivera Vukčević.

Naše dame će još dva dana trenirati u Podgorci, a onda otputovati za Beograd, gdje će i igrati grupnu fazu takmičenja.

Dakle za Srbiju će putovati 17 igračica: golmani Sonja Barjaktarović i Marina Vukčević, krila Jovanka Radičević, Radmila Petrović, Majda Mehmedović i Biljana Pavićević, bekovi Anđela Bulatović, Ivana Božović, Jelena Despotović, Marija Jovanović, Milena Knežević, Katarina Bulatović, Andrea Klikovac i Đurđina Malović, te pivoti Ana Đokić, Suzana Lazović i Sara Vukčević.

Podsjećamo, "crvene" su u grupi sa Francuskom, Holandijom, Dominikanskom Republikom, Južnom Korejom i Kongom.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније