Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

05. 10. 2021. 15:50   >>  15:50

JEDNOGLASNO

RSCG: Usvojen izvješaj o radu, finansijskom poslovanju i Završni račun

Skupština Rukometnog saveza usvojila je jednoglasno izvještaj o radu Upravnog odbora, Završni račun i Izvještaj revizorske kuće o finansijskom poslovanju za 2020. godinu, saopšteno je iz te asocijacije.

Predsjednik Petar Kapisoda u izvještaju o radu osvrnuo se na ostvareno u periodu od novembra prošle godine, a predstavio je i planove i očekivanja od takmičenja u ovoj i 2022. godini.

Prema njegovim riječima, naredna godina biće posebno izazovna za Savez i u organizacionom smislu.

"Crna Gora će biti domaćin Evropskog prvenstva za igrače do 18 godina i jedne od grupa Evropskog prvenstva za seniorke, koje će biti odigrano u Sloveniji i Sjevernoj Makedoniji", kazao je Kapisoda.

Saopšteno je da je revizor pozitivno ocijenio finansijsko poslovanje Saveza, bez ijedne primjedbe na ključne tačke u finansijskom poslovanju.

To su delegati Skupštine, kao i izvještaj o radu predsjednika, ocijenili kao veliki iskorak u funkcionisanju Saveza.

Konstatovano je da Savez nema finansijskih obaveza prema Upravi prihoda i carina i da za to postoji i zvanična potvrda navedenog organa državne uprave.

Na sjednici je konstatovana ostavka Vida Đakonovića na mjestu člana Arbitražne komisije, na lični zahtjev.

Za novog člana Arbitražne komisije imenovan je Dejan Raičević.

Redovnoj Skupštini u podgoričkom hotelu Voko prisustvovalo je 20 od 35 delegata.

U uvodnom dijelu sjednice, prisutne je pozdravio predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović, koji je istakao odličnu saradnju sa Savezom i poželio reprezentativnim selekcijama mnogo uspjeha i u narednom periodu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније