Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

S.V. [ RSCG ]

26. 11. 2021. 20:15   >>  20:16 1

PRIPREME ZA SP

"Lavice" na minus 14 protiv Švedske

Crnogorske rukometašice su poražene u prvom od dva kontrolna meča protiv Švedske u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo u Španiji – skandinavska selekcija slavila je 38:24 (19:12) u Trolhetanu.

U duelu koji je odigran u punoj dvorani, pred oko dvije hiljade gledalaca, domaćin je vodio od početka, a posljednje izjednačenje viđeno je u 13. minutu, kada je Brnović pogodila za 7:7.

Finiš prvog poluvremena pripao je Švedskoj koja je na velikom odmoru imala velikih sedam golova viška, da bi prvi put do dvocifrene razlike došla u 37. kada je bilo 24:14. Do kraja meča jedina dilema bila je konačna razlika.

Jovanka Radičević i Tatjana Brnović bile su najefikasnije sa po pet golova, dok su Ema Ramusović i Matea Pletikosić postigle po četiri.

Itana Grbić je tri puta zatresla protivničku mrežu, a u strijelce su se još upisale Ivona Pavićević, Nikola Vukčević i Dijana Mugoša.

Priliku su dobile sve tri golmanke, Anastasija Babović je imala četiri odbrane, Ljubica Nenezić takođe, četiri, uključujući i sedmerac, a Marina Rajčić jednu uspješnu intervenciju.

Novi duel istih rivala zakazan je za nedjelju u Skevdeu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније