Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

P.R.

30. 11. 2021. 18:15 >> 18:14
1

RAMUSOVIĆ PRED SLOVENIJU

"Tradicija na našoj strani"

Pivot reprezentacije Crne Gore Ema Ramusović kazala je da se nada da će tradicija pobjeda protiv Slovenije biti na strani "lavica" na otvaranju Svjetskog prvenstva u Španiji.

Naše djevojke očekuju težak meč na otvaranju prvenstva, ali obećavaju veliku borbu protiv selekcije koju predvodi bivši selektor naše reprezentacije Dragan Adžić.

Još tri dana su do početka prvenstva na kojem će prvi put nastupiti 32 reprezentacije.

Za šesto učešće na prvenstvima svijeta, „lavice“ se pripremaju u Švedskoj, gdje su u petak i nedjelju odigrale kontrolne mečeve protiv četvrtoplasirane selekcije sa Olimpijskih igara u Tokiju.

U Trolhetanu analiziraju Sloveniju koja će biti prvi protivnik na planetarnoj smotri i uigravaju taktičke zamisli, u želji da se predstave u najboljem svjetlu, uprkos izostanku sedam igračica i potpunom podmađivanju tima.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније