Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

08. 12. 2013. 23:35   >>  23:35

SP -SRBIJA

Pobjeda Korejki, ubjedljive Brazilke

Rukometašice Francuske i Južne Koreje ostvarili su pobjede u drugom kolu A grupe Svjetskog prvenstva u Srbiji, jedan od favorita iz sjenke Brazil lako je savladao Kinu, dok je i domaćin turnira Srbija stigla do druge pobjede.

U našoj grupi A, Južna Koreja je savladala Holandiju sa 29:26, a Francuska je očekivalo bila ubjedljiva protiv Dominikanske Republike sa 27:10.

Francuska i Crna Gora imaju dve pobede, Holandija i Koreja po pobedu, a Dominikanska Republika i Kongo su bez trijumfa.

Brazilke su savladale Kinu sa 34:21 tako uz Dansku i Srbiju imaju maksimalan učinak poslije dva kola. Danska je do novog trijumfa došla preko Japana sa 29:25 (13:13).

Kineskinje su se držale samo do 5:5,nakon čega je igrao samo jedan tim.. Istakla se i najbolja rukometašica svijeta u 2012. godini, Aleksandra do Nasimento sa osam golova, uz Fernandu Da Silvu koja je postigla pogodak više.

Srbija je deklasirala Alžir sa 34:14. Dansak je nakon mučenja u prvom dijelu, u nastavku slomila otpor Japana 29:25.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније