Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

S.V.

04. 12. 2021. 17:16 >> 17:26
1

RAJČIĆ OCIJENILA

Dobila nas je golmanka Slovenije, biće bolje protiv Angole

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore igraće sjutra u Granoljersu sa Angolom utakmicu drugog kola A grupe Svjetskog prvenstva u Španiji. Golmanka "lavica" Marina Rajčić ističe da će ekipa odigrati mnogo bolje protiv Angole, nego na premijeri protiv Slovenije.

Obje selekcije upisale su poraze na startu šampionata.

Crnogorske rukometašice poražene su od Slovenije 28:18, dok je od Angole bolja bila Francuska 30:20.

"Juče nam se nije dalo, nije da nismo stvarale šanse, ali golmanka Slovenije nas je pobijedila. Ne smatram da nas je Slovenija pobijedila, već samo golmanka. Sjutra će biti mnogo bolje, jer radimo na tome, vježbamo i vratiće nam se sigurno. Jeste teško, ali nije nešto na šta nijesmo navikle. Nije prvi put da utakmicu odigramo loše, ali izvući ćemo se kao uvijek dosad, znamo kako, ne zovu nas uzalud lavice. Znamo formulu kako da se izdignemo iz ovoga i znam da ćemo sjutra da izginemo na terenu i da ćemo pobijediti. To zaslužujemo, jer se maksimalno pripremamo za svaku utakmicu", kazala je Rajčić.

Crna Gora i Angola bile su rivali i na Olimpijskim igrama (OI) u Tokiju, a duel je pripao je izabranicama selektorke Bojane Popović 33:22.

"Angola je drugačija od ostalih iz grupe, ali igrale smo sa njima na OI, znamo šta nas čeka, znamo formulu. Samo da naše glave pripremimo za sjutra i to će biti kako treba“, ističe Rajčić.

Nije branila protiv Slovenije zbog lakše povrede.

"Da ne budem na terenu je baš čudno za mene, jer sam ranije često znala da branim i sa bolovima. Ovoga puta je dogovor bio da me sačuvaju malo“, kazala je Rajčić

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније