Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ B.B. ]

15. 01. 2022. 17:19   >>  17:20

MEČ U 18 SATI

Roganović neće predvoditi ekipu, ipak pozitivan

Situacija u Debrecinu mijenja se iz sata u sat, smjenuju se dobre i loše vijesti. A najnovija je da selektor Zoran Roganović ipak, neće predvoditi "lavove“ u večerašnjem meču protiv Sjeverne Makedonije u drugom kolu Evropskog prvenstva u Mađarskoj i Slovačkoj, nakon što je PCR test na korona virus, pokazao da je i dalje pozitivan. Duel u Debrecinu počeće u 18 sati, uz prenos na TVCG2.

Iz Debrecina se za TVCG javio Vlado Perović:

Potrebno je podsjetiti na dešavanja u proteklih 12 sati, kako bi javnost i navijači imali potpunu sliku – Roganović je kasno sinoć stigao u Debrecin i po dolasku je testiran u blizini "Feniks arene“, gdje se igraju utakmice grupe A.

Nakon što je dobio negativan rezultat na brzom testiranju, dobio je dozvolu da uđe u hotel u kojem je smještena naša reprezentacija.

Nova testiranja obavljena su jutros, a u očekivanju testova, Roganović je dobio dozvolu da vodi trening koji je odrađen u dvorani, neposredno pored hotela.

Po završetkut treninga, stigla je loša vijest – iz Evropske rukometne federacije obavijestili su Rukometni savez Crne Gore da je Roganović pozitivan na PCR testu, pa je pravo po dolasku u hotel, ponovo morao u izolaciju.

To znači da će Crnu Goru i večeras sa klupe predvoditi direktor nacionalnog tima Draško Mrvaljević.

Duel u Debrecinu počeće u 18 sati, uz prenos na TVCG2.

U drugom meču te grupe, dva i po sata kasnije, sastaće se Danska i Slovenija.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније