Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

15. 01. 2022. 19:59   >>  20:00 3

VELIKA POBJEDA "LAVOVA"

Ševaljević: Jači od svih problema, ponosan sam na ekipu

Kapiten crnogorskih rukometaša Vasko Ševaljević je istakao da je želja za pobjedom bila jača od svih problema. "Lavovi" su večeras savladali Sjevernu Makedoniju 28:24 i upisali prvi trijumf na šampionatu Evrope.

“Fizičko je teško izdržati poslije svega što nam se događalo prethodnih dana. Nekad želja prevlada sve. Večeras smo bili pravi, odigrali smo dobro u prvom dijelu. Došlo je do pada pred kraj prvog dijela, ali mislim da smo kontrolisali utakmicu. Sada imamo vremena da se oporavimo, a onda da se spremimo za Sloveniju”, kazao je Ševaljević za RTCG i osvrnuo se na partiju golmana Simića:

“Mnogo znači podrška golmana, kao što smo mi imali večeras sa Simićem. Sve je skinuo što smo propustili u odbrani. Ekipa je kolektivno odigrala i jako sam ponosan i srećan u ovom trenutku.”

Miloš Vujović je poručio da je ponosan na ekipu.

“Ovo je prva pobjeda za mene nakon dugo godina u reprezentaciji. Ponosan sam na ove momke. Poraz od Danske je bio težak, iako smo ga očekivali, ali ne tako ubjedljiv. Bilo je teško uzdignuti se i nastaviti dalje. Pokazali smo veliko srce i karakter. Nadam se da nećemo stati na ovome i da ćemo na sljedećoj utakmici odigrati još bolje i pokušati da pobijedimo još jednom”, rekao je Vujović.

Meč odluke za plasman dalje naši momci igraće u ponedjeljak od 18 sati protiv Slovenije.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније