Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

20. 01. 2022. 17:29 >> 17:36
1

"OSTAJU SKROMNI I PONIZNI"

Roganović: Svi oko nas svjesni da je naš potencijal ogroman

Selektor crngoorskih rukometaša Zoran Roganović kazao je da je ekipa još jednom ispunila sve njegove zahtjeve. On je istakao da "lavovi" imaju veliki potencijal, ali da ostaju skromni i ponizni, te da idu korak po korak.

Crna Gora je na startu glavne faze Evropskog prvenstva preslišala Hrvatsku 32:26.

"Ono što sam rekao i ranije , lako je raditi s ovim momcima, sve što nacrtamo na onoj tabli se sprovodi u djelo. Ostaćemo skromni i ponizni, na tome radimo sve vrijeme. Sad su svi oko nas svjesni da je naš potencijal ogroman i da smo sve više gladni", rekao je selektor Zoran Roganović za RTCG.

On je kazao da svi u našem taboru vjeruju u dobar rezultat.

"Imali smo malo problema početkom drugog poluvremena s njihovom zonom 5-1, pokušali smo da im odgovorimo i da ih vratimo na 6-0. Svi vjerujemo u jednu ideju i onda je sve lako, jer na kraju vjerujemo jedni drugima", istakao je Roganović.

Predsjednik Rukometnog saveza Crne Gore Petar Kapisoda kazao je da su danas "lavovi" ostvarili još jednu veliku pobjedu.

"Moram da čestitam stručnom štabu i igračima, na čelu sa Nebojšom Simićem, koji je po meni najbolji golman na prvenstvu. Ovo je još jedna fenomenalna pobjeda crnogorskog sporta, treba da da budemo ponosni na momke koji su po ko zna koji put pokazali kako se igra za dres sa državnim grbom. Ovo je glavna faza, a mi smo posao već obavili. Protiv Hrvatske je bila taktički savršena utakmica.", rekao je Kapisoda za RTCG.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније