Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

O.Z.

22. 01. 2022. 19:15   >>  19:17

POPOVIĆ ISTAKLA

"Pružili smo naš maksimum u ovom trenutku"

Budućnost Bemax je pružila maksimum u ovom trenutku, odigrala dobro u prvom poluvremenu, a u nastavku dozvolila da protivnik stekne značajnu prednost, zbog tehničkih grešaka i propusta u napadu, kazala je trener Bojana Popović nakon poraza (30:20) od Rostova u 11. kolu DELO EHF Lige šampiona.

"Odigrali smo dobro u prvom poluvremenu, dali maksimum da pariramo odličnom protivniku. U nastavku su nam se desile tehničke greške, nijesmo kontrolisali napad na pravi način i protivnik je to znao da kažnjava. Rezultat je na kraju poraz od 10 razlike, ali ne mogu da zamjerim djevojkama, jer su se borile koliko su mogle. Okrećemo se narednom protivniku", kazala je Popović, prenosi klupski sajt.

Armel Atingre je upisala devet odbrana, a jednom je i zatresla mrežu rivala.

"Borile smo se koliko smo mogle protiv tima koji je kvalitetniji od nas. Vjerujem da u narednim mečevima možemo da pružimo bolje izdanje nego danas", kazala je Atingre.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније