Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

13. 12. 2013. 23:38   >>  23:40 8

PRESUDILO ISKUSTVO

Adžić: Drago mi je da smo izbjegli Srbiju

Naš selektor Dragan Adžić je očekivao težak duel protiv Holandije s obzirom da su se „crvene“ dosta istrošile protiv Francuske.

“Kao što je i Francuska protiv Koreje imala loših 45 minuta tako smo i mi protiv Holandije loše jedan dio. Izgleda da je meč sa Francuskom ostavio traga i takav duel jednostavno iziskuje dosta snage, ali se kod obije ekipe iskazalo iskustvo i kvalitet u drugom poluvremenu tako da smo slavili. Holandija je jako talentovana, ima veliki potencijal, ali je mnogo neiskusna. Sa druge strane mi smo sastavili neke stvari na poluvremenu, vratila se energija i odigrali smo dosta dobro u nastavku.

Šta ste im rekli na poluvremenu?

„Nema tu neke filozofije. Mi se dosta dobro poznajemo, potrebno je bilo da se trgnemo i da damo više nego što smo dali. Takođe je i povratak na teren Katarine bulatović dao tu ubojitost koju nijesmo imali protiv Francuske“.

Koliko je Holandija dobar pokazatelj kako treba igrati protiv Danske s obzirom da imaju sličan stil igre?

„Relativno slična škola i sigurno da ćemo ovu utakmicu koristiti kao dobru analizu pred Dansku. Naš naredni rival ima vrhunskog selektora, ujednačenu reprezentaciju i oni već postižu dobre rezultate bez obzira na mladost. Danska je veoma zahtjevan protivnik, dosta tih igrača znamo, tako da će biti teško. Drago mi je da smo izbjegli Srbiju i da idemo dalje i mi i oni ako Bog da“,kazao je Adžić.

Henk Groener, selektor Holandije: Utakmica kakvu smo i očekivali, ali nijesmo uspjeli da izdržimo do kraja na istom nivou. Znali smo gdje je Crna Gora najopasnija, uspjeli smo da odigramo dosta dobru odbranu, ali potom nijesmo imali rješenja za Katarinu Bulatović. Što se mene tiče zadovoljan sam kako smo odigrali, ali je rezultat mogao biti povoljniji.

(tekst i foto: handballme.me)

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније