Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

26. 01. 2022. 16:22 >> 16:23

SKRAĆEN ROSTER

Cetinjani se pripremaju u oslabljenom sastavu

Rukometaši Lovćena, osvajači drugog mjesta u jesenjoj polusezoni, počeli su pripreme za drugi dio takmičenja 17. januara u okrnjenom sastavu. Višestruki šampioni prednost u borbi za titulu državnog prvaka daju Budvanima koji su bili maksimalni u jedanaest odigranih kola.

Strateg Lovćena Duško Milić trenutno na okupu ima 13 igrača, a pored skraćenog rostera teškoće u radu pričinjava i nezagrijana dvorana na Cetinju.

"Svjedoci smo veoma niskih temperatura ovih dana u Prijestonici, tako da zaista radimo u otežanim uslovima, ali od kukanja nema vajde. Igrači Lovćena su uvijek bili na cijeni, pa nas je u ovom zimskom prelaznom roku napustio pivot Poje koji karijeru nastavlja u Bosni i Hercegovini. Priključili smo prvom timu nekoliko talentovanih igrača iz mladjih kategorija. Očekujemo dolazak par pojačanja. Zimi se teško dolazi do njih, ali naša vrijedna Uprava pregovara sa nekoliko igrača, tako da ubrzo očekujem veću brojnost na treninzima koje obavljamo na Cetinju", ističe iskusni stručnjak Milić.

U ovom prvenstvu Prve lige Crne Gore dvanaest ekipa igra dvokružno i neće biti plej-ofa. Titulu prvaka odlučiće najbolji učinak nakon 22 odigrana kola. Budvanska rivijera pokazala je najviše u prvih jedanaest mečeva i sve riješila u svoju korist. Lovćen ima dva boda manje.

"Budvani su najbliži tituli prvaka i biće zaista teško da iz preteknemo, jer bi bio veliki podvig da ih u nastavku pobijedimo sa 9 golova razlike. Smatram da imamo realnije izglede da trijumfujemo u Kupu. Na igračima je da vrijedno rade na ovim pripremama i da se što bolje uigraju. Stoga smo i zakazali pripremne utakmice sa jakim protivnicima. U petak 28. januara u 17 sati i 15 minuta sastaćemo se na Cetinju sa jednom od najboljih ekipa Sjeverne Makedonije Ohridom. U subotu 29. od 11 sati odigraćemo drugi meč sa istim protivnikom a za 10. i 11. februar dogovorene su utakmice u gostima protiv Metkovića i Ljubuškog. Pokušaćemo da pomrsimo račune Budvanima, ali ponavljam imaju veoma kvalitetnu ekipu i najbliži su tituli šampiona", odmjeren je u prognozama trener rukometaša Lovćena Duško Milić.

Željko Šoć, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније