Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

18. 12. 2013. 20:43 >> 20:43

SP - SRBIJA

Poljska i Brazil u polufinalu

Poljska je šokirala favorizovanu Francusku 22:21 i plasirala se u polufinale Svjetskog prvenstva u Srbiji. Drugi polufinalista je Brazil, koji je nakon velike drame bio bolji od Mađarske 33:31

Poljakinje su tako priredile najveće iznenađenje u dosadašnjem dijelu šampionata, a isto tako su i ostvarile svoj najveći uspjeh na Svjetskim prvenstvima, pošto im je prethodno najbolji rezultat bilo peto mjesto.

Selekciju Poljske u novosadskom „Spensu“ su predvodile Alina Vojtas i Karolina Šiodmijak sa po pet golova. Kod Francuskinja, Alison Pino i Siraba Dembele su postigle isti broj golova.

U „Kombank areni“, viđena je velika drama u duelu Brazila i Mađarske. Igrana su četiri produžetka po pet minuta, a tek tada su Brazilke uspjele da se odupru Mađaricama.

Sjajnu partiju u redovima brazilske reprezentacije imala je Aleksandra Nasimento sa deset pogodaka, dok je Eduarda Amorim postigla šest. Na drugoj strani, Žužana Tomori je upisala sedam golova.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније