Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

22. 12. 2013. 21:06   >>  21:07

PONOSNI I SREĆNI

Amorim i Sobak: Nijesmo očekivali zlato

Najkorisnija rukometašica Svjetskog prvenstva Brazilka Eduarda Amorim i njen selektor Morten Sobak izjavili su da nijesu očekivali zlatnu medalju, ali da su je priželjkivala.

“Srećna sam zbog ove zlatne medalje, ostvario mi se san. Nijesmo na početku očekivali zlatnu medalju, ali medalju jesmo svakako. Svaka devojka u ovom timu je ovo zaslužila. Ponosna sam što sam dio ovog tima”, rekla je Amorimova.

Amorimova je čestitala reprezentaciji Srbije na dobro organizovanom turniru i rezultatu.

Selektor Brazila Morten Sobak rekao je napravljen istorijski rezultat za rukomet koji se igra van Evrope.

“Ponosni smo, srećni, ovo je veliki, najveći korak u svjetskom rukometu. Ovo je istorijski dan za brazilski i južnoamerički rukomet”, rekao je Sobak.

Danski stručnjak je rekao da je oduševljen “Arenom”.

“Igrali smo u fantastičnoj hali, izdržali smo pritisak, za koji smo znali da će biti takav. Brinuli smo zbog takve atmosfere, ali su moje igračice to veoma dobro prebrodile”, rekao je Sobak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније