Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

25. 12. 2013. 16:35 >> 17:07
5

PAUZIRA ŠEST NEDJELJA

Mrvaljević: Žao mi je što neću igrati u Danskoj

Ono što je portal Handball Montenegro juče eksluzivno objavio danas je i potvrđeno – kapiten naše rukometne reprezentacije Draško Mrvaljević neće nastupiti na Evropskom prvenstvu u Danskoj. Biće to veliki hendikep za naš tim, koji će igrati u grupi sa Hrvatskom, Švedskom i Bjelorusijom.

Draško se u posljednjih pet minuta meča sa Hanoverom povrijedio, a nakon detaljnih analiza i pregleda van terena će provesti najmanje šest nedjelja.

“Zaista mi je krivo što neću biti sa reprezentacijom u Danskoj, ali sam osjetio jak bol i ljekari su procijenili da ne smijem rizikovati, te da moram pauzirati najmanje šest nedjelja. Nadao sam se da povreda nije ozbiljnije prirode i da ću moći da nastupim na Evropskom prvenstvu, ali sam ponovo odradio detaljne analize i preglede i ustanovljeno je da jednostavno moram pauzirati”, kazao je za naš portal Mrvaljević.

Kapiten “crvenih” vjeruje da Crna Gora ipak u Danskoj može napraviti željeni rezultat.

“Tačno je da je ekipa znatno podmlađena i to nije loše. Potrebno je da mladi igrači već dobijaju pravu šansu kako bi naslijedili nas starije i mislim da je u Danskoj pravo vrijeme i mjesto da oni pokažu koliko mogu i vrijede. Ne treba stavljati neko veliko rezultatsko breme na njih, ali siguran sam da imaju kvaliteta da se ozbiljno suprotstave rivalima u grupi i da će imati svoju šansu da naprave željeni rezultat”,poručio je Mrvaljević.

(tekst i foto:handballme.me)

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније