Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

30. 12. 2013. 20:13   >>  20:12

ZA EP U DANSKOJ

Kastratović skratio spisak

Selektor muške rukometne reprezentacije Crne Gore Zoran Kastratović skratio je spisak i odlučio da na Evropsko prvenstvo u Danskoj neće putovati krila Milan Popović i Igor Radojević i bekovi Nemanja Malović i Filip Jočić.

Na šampionat će putovati 18 igrača, a Kastratović će morati da izabere 16 neposredno pred meč sa Švedskom.

Crnu Goru će u Danskoj predstavljati:

golmani: Rade Mijatović, Marko Rajković i Nebojša Simić,
lijeva krila: Igor Marković i Miloš Vujović;
desna krila: Marko Lasica i Mirko Radović; pivoti: Mladen Rakčević i Nemanja Grbović; bekovi: Vasko Ševaljević, Stevan Vujović, Bogdan Petričević, Vuko Borozan, Žarko Pejović, Mirko Milašević, Ivan Perišić, Vladan Lipovina i Marko Simović.

Rukometaši Crne Gore posljednjeg dana 2013. i prvog 2014. godine biće slobodni, a 2. januara treniraće u Podgorici, odakle će otputovati na turnir u Makedoniji, gdje ih očekuju dueli sa domaćom selekcijom i Srbijom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније