Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

02. 01. 2014. 18:51   >>  18:51

PEH ZA MAĐARE

Nađ propušta Evropsko prvenstvo

Poslije Danske (Nikolaj Markusen, Rasmus Lauge Šmit), Makedonije (Naumče Mojsovski), Švedske (Kim Anderson), Srbije (Nenad Vučković i Žarko Šešum) i reprezentacija Mađarske biće žestoko oslabljena na Evropskom prvenstvu, zbog neigranja jednog od najboljih igrača svijeta - Lasla Nađa.

Najbolji rukometaš svijeta za 2011. godinu nije stigao da se oporavi od povrede koljena i propustiće predstojeći kontinentalni šampionat u Danskoj.

Nakon pregleda magnetnom rezonancom bilo je jasno da će Mađari na EP morati da igraju bez sjajnog desnog beka. Kako prenosi Handball-planet.com Nađ će morati da odmara naredne dvije nedjelje kako bi bio spreman za nastavak sezone.

Evropsko prvenstvo održaće se od 12. do 26. januara u Danskoj, a reprezentacija Mađarske igraće u grupi sa selekcijama Norveške, Islanda i Španije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније