Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

03. 01. 2014. 11:35 >> 11:35
1

NASTAVAK PRIPREMA

Rukometaši danas i sjutra na turniru u Skoplju

Nakon dvodnevne pauze, najbojli crnogorski rukometaši nastavljaju pripreme za Evropsko prvenstvo. Slijedi druga faza priprema, reprezentacija je već krenula za Skoplje, gdje će danas i sjutra snage odmjeriti sa selekcijama Makedonije i Srbije.

Izabranici selektora Zorana Kastratovića jutros su u "Morači" odradili prvi trening u 2014., a potom su otputovali za glavni grad Makedonije.

Kastratović želi da provjeri formu igrača tačno deset dana prije prvog duela na šampionatu u Danskoj protiv Švedske.

"Radili smo dosta dobro proteklih dana, uigravali se, vježbali odbranu, skenirali rivale i mislim da ćemo skockati tim do početka Evropskom prvenstva. Neće biti ni malo jednostavno, jer nije to ista ekipa iz kvalifikacija, hvali nam nekoliko iskusnih igrača, ali ćemo ipak nastojati da odigramo dobar rukomet i da porobamo da nekog iznenadimo u Kopenhagenu", bile su prve riječi Žarka Pejovića, prenosi Handball Montenegro.

Bek Tatran Prešova očekuje super utakmice u Skoplju.

"Imamo dvije odlične selekcije za protivnike, tačnije to će biti test naše snage s obzirom da su Srbija i Makedonija rivali poput onih u grupi. Imamo zaista mlad sastav,možda i najmlađi na šampionatu, ali to ne znači da ćemo tu činjenicu koristiti kao alibi na šampionatu, već ćemo uraditi sve da dostojno reprezentujemo naš rukomet", poručio je on.

Pejović je sada jedan od najiskusnijih u „crvenom“ timu.

"Raduje činjenica da u timu ima dosta mladih igrača, koji su puni motiva i željni napredovanja. Nekako su unijeli život i to prija, konkurencija je zdrava, a ono što je najvažnije jeste da je jasno da ova generacija ima budućnost. Igrali smo dva meča i sa juniorskom selekcijom i vidjeli da ti momci posjeduju veliki potencijal“, poručio je Pejović.

Prvu utakmicu crnogorski rukometaši igraju danas u 18 sati i 30 minuta protiv domaćina Mturnira Makedonije, dok će sjutra "ukrstiti koplja" sa selekcijom Srbije u istom terminu.

U nedjljeu je zakazana duel Makedonije i Srbije.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније