Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

05. 01. 2014. 15:20 >> 15:20
1

ADŽIĆ UVJEREN

Budućnost može sa svima

Budućnost ima kvalitetan tim i ukoliko podigne nivo igre u glavnoj rundi Lige šampiona može igrati sa svima, ocijenio je trener podgoričkih rukometašica Dragan Adžić.

 

On je, komentarišući rivale podgoričkog tima u grupi, kazao da je zbog onoga što je pokazao u prvoj fazi, Đer prvi favorit.

''Larvik je, izuzev Katrin Lunde, jači od reprezentacije Norveške. Ima Gro Hamerseng i Tonje Larsen. One su vrhunske rukometašice, koje čine Larvik boljim od reprezentacije. Krim je bio najmanje opterećen Svjetskim prvenstvom i biće jako konkurentan, jer je i prošle godine stigao do polufinala, a sada je 30-40 odsto jači'', rekao je Adžić.

On je kazao da je najvažnije je da su sve djevojke koje su igrale Svjetsko prvenstvo došle zdrave i da vjeruje da će do početka februara i nastavka Lige šampiona biti dovoljno vremena da vrate nivo koji su dostigli u posljednja tri kola grupne faze.

''Sve je na nama. Ukoliko podignemo nivo igre u svakom segmentu, posebno u tranziciji nakon dobre odbrane i budemo imali kvalitetniji napad, možemo da igramo sa svima", rekao je Adžić.

On je kazao da će Budućnost takmičenje u Regionalnoj ligi iskoristiti da što spremnije dočeka nastavak Lige šampiona.

''Nama Regionalna liga puno znači. Počinjemo 4. januara duelom sa Lokomotivom, 16. januara gostujemo u Lubljani, a 19. u Podgorici igramo sa Podrvkom. Za 22. januar zakazan je duel sa Vardar. Sve su to učesnici Lige šampiona, izuzev Lokomotive. Kroz te utakmice ćemo zaboravit SP i spremno dočekati prvo kolo i gostovanje Đeru bolje nego prošle godine'', rekao je Adžić.

On je podsjetio da je to gostovanje bilo najslabija utakmica podgoričkog tima u sezoni.

''Biće treško, jer grupu čine bivši i sadašnji šampioni osvajači Lige šampiona. Druga grupa nema nijednog. Očekuje nas težak posao, ali mogu da obećam da ćemo svima biti tvrd orah na svakoj utakmici'', kazao je Adžić.

On je istakao da mu nije drago što će se od ove godine igrati finalni turnir u Budimpešti, umjesto po dvije polufinalne i finalne utakmice.

''Nije mi drago što je ustanovljen fajnl-for. To nama ne može odgovararti, jer naši navijači žive za tu završnicu. Ispalo bi da su onemogućeni da gledaju dvije najvažnije utakmice u sezoni. To je trend zbog biznis strane sporta. U muškom rukometu je to fenomenalno organizobvano, u ženskom je to prvi put, sa dosta rizika. Vidjećemo da li će biti to uspješno'', rekao je Adžić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније