Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

16. 01. 2014. 11:45 >> 11:48
3

DALJE BEZ MARKOVIĆA?

Rakčević: Možemo i sa najjačima

Kapiten naše selekcije Mladen Rakčević nakon meča nije krio zadovoljstvo nakon prikazane dobre igre protiv Hrvata, dok se jedan od boljih u sinoćnjem duelu Igor Marković, zbog povrede, nalazi pod znakom pitanja za duel protiv Bjelorusije.

"Smatram da smo ostavili dobar utisak, bolji nego protiv Švedske. Nadam se da su nam i ove prve dvije utakmice koristile da vidimo gdje griješimo, te da ćemo uspjeti da se oporavimo, a onda i na pravi način pripremimo za naredni meč sa Bjelorusijom", istakao je Rakčević.

Kapiten naše selekcije je čestitam saigračima na borbenosti i velikoj želji koju su prikazali u duelu protiv Hrvatske reprezentacije.

"Pokazali smo da i sa najvećima možemo da igramo i siguran sam da vrijeme radi za ove momke, te da će iz godine u godinu biti sve bolji", kazao je za Handball Montenegro Rakčević.

Jedan od boljih u našoj selekciji Igor Marković je zbog povrede morao da napusti teren i nalazi se pod znakom pitanja za meč sa Bjelorusijom.

"Igrali smo dosta dobro i popravili smo igru u odnosu na meč sa Švedskom. Iskreno, očekujem da u petak budemo još bolji. Što se tiče moje povrede, u 25. minutu sam istegao trbušni mišić, osjećam jak bol i pitanje je da li ću moći da igram protiv Bjelorusije", poručio je Marković.

Fizioterapet "crvenih" Bojan Milošević će već danas imati pune ruke posla.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније