Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

17. 01. 2014. 18:12 >> 18:12

OBEĆANJE KAPITENA

Rakčević: Ginućemo ako bude trebalo!

Rukometaši Crne Gore će se večeras boriti za slavu, za čast, za svoju naciju, za plasman u drugu fazu Evropskog prvenstva u Danskoj. Računica je jasna izabranicima Zorana Kastratovića je večeras dovoljan bod protiv Bjelorusije za rezultat koji bi bio ravan podvigu s obzirom na okolnosti u kojima se naša selekcija nalazi.

“Ovakve utakmice se možda igraju i jednom u životu, zato smo svi saglasni da ćemo večeras izginuti ako bude trebalo samo da izborimo plasman u narednu rundu takmičenja i da tako obradujemo svoju naciju”,ispalio je kao iz topa kapiten naše selekcije Mladen Rakčević.

Rakčević je protiv “kockastih” dobio priznanje za najboljeg aktera meča, zaista je vukao svoj tim, bio je pravi kada je bilo najpotrebnije, a ono što hrabri jeste da forma naših momaka ide uzlaznom putanjom – odlični su bili Mijatović, Simović, Marković, Lasica, Vujović, Ševaljević.

“Igra protiv Hrvatske nam je podigla samopouzdanje. Vidjeli smo da zaista možemo igrati i sa najjačima kada je voljni momenat prisutan, te kada smo maksimalno skoncentrisani na svaki napad i odbranu. Bilo je tu svakako stvari koje treba popraviti, ali ne možemo a da ne budemo zadovoljni izdanjem protiv Hrvatske. Izostao je pozitivan rezultat, ali nijednog trenutka ne smijemo zaboraviti protiv koga smo igrali”,kazao je Rakčević.

(tekst i foto:handballme.me)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније