Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

18. 01. 2014. 18:56 >> 18:56

EP - DANSKA

Mađarska bez problema sa Makedonijom

Mađarska je bez problema pobijedila Makedoniju 31:25 u utakmici prvog kola druge faze. Na taj način su Mađari zadržali nadu da mogu izboriti polufinale pored Španije ili Danske, dok su Makedonci vrlo blizu ispadanja.

Mađarska je več do poluvremena trasirala put do pobjede, jer je vodila 16:9. U drugom dijelu su Makedonci bili nešto bolji, ali nedovoljno do ugroze pobjedu Mađarske.

Gabor Čazar je predvodio Mađare sa sedam golova, dok su Ančin i Zubai, te Kornel Nađ dali po četiri. Ronald Mikler je imao 13 uspješnih odbrana.

Kiril Lazarov je danas pružio slabiju partiju nego obično i postigao "samo" četiri pogotka iz 11 pokušaja. Isti broj golova postigao je Filip Mirkulovski, dok je gol više postigao Dejan Pecakovski.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније