Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

19. 01. 2014. 11:48   >>  11:48

RUKOMETAŠICE BUDUĆNOSTI

Derbi sa Podravkom provjera pred nastavak LŠ

Rukometašice Budućnosti danas će, u utakmici devetog kola Regionalne lige, u "Morači" ugostiti ekipu Podravke.

Za izabranice Dragana Adžića biće to nova sjajna provjera pred početak glavne runde Lige šampiona i to protiv tima koji je ove sezone igrao u najkvalitetnijem takmičenju Starog kontinenta.



Prvi međusobni duel crnogorskog i hrvatskog šampiona koji je odigran 13. septembra završen je bez pobjednika – 24:24.

”Plave” su u dosadašnjem dijelu regionalnog takmičenja ostvarile pet pobjeda, upisale dva remija i doživjele jedan poraz. Podravka je odigrala pet mečeva – upisala je jednu pobjedu, po dva remija i poraza.

“Igramo protiv odličnog protivnika i to je još jedna odlična provjera pred nastavak Lige šampiona, nakon duela protiv Krima u Ljubljani u kojem smo ostavili dobar utisak. U gostima smo igrali neriješeno protiv Podravke što dovoljno govori o kvalitetu šampiona Hrvatske i činjenici da ćemo morati da pružimo maksimum ukoliko želimo da ostvarimo pobjedu. Do duela sa Đerom imamo još dvije provjere u Regionalnoj ligi i pokušaćemo da sa dvije pobjede napravimo dobru uvertiru za ono što nas očekuje u glavnoj rundi Lige šampiona. Raspoloženje i atmosfera u timu su na željenom nivou, imamo i povoljan zdravstveni bilten i sve su to detalji koji nam ulivaju optimizam da ćemo spremo dočekati nastavak Lige šampiona. Dueli protiv Podravke i Vardara će nam pokazati na kojim segmentima treba da radimo u posljednjoj sedmici priprema pred gostovanje u Đeru”, kazala je desno krilo Radmila Petrović.

Utakmica u Sportskom centru ”Morača” počinje u 17 sati, a ulaz je besplatan.

(Handball Montenegro)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније