Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

24. 01. 2014. 18:56 >> 18:56

EP - DANSKA

Island osvojio peto mjesto

Island je savladao Poljsku 28:27 i osvojio peto mjesto na Evropskom prvenstvu u Danskoj.

Poljska je bolje otovrila meč i do poluvremena stekla tri gola prednosti, nakon golova Kamila Sipržaka i Adama Višnjevskog.

U nastavku su se Islanđani trgli, napravili seriju od tri pogotka, iako je u jednom trenutku ekipa Poljske imala plus četiri, poslije dva gola Kžištova Lijevskog.

Do kraja utakmice je nastavljena igra gol za gol, a dva minuta prije kraja Poljska je imala minimalnu prednost, ali su u posljednja dva minuta Stefan Sigurmanson i Runar Karason bili precizni i donijeli peto mjesto “ribarima“.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Snori Gudjonson sa osam golova, dok je Runar Karason postigao šest, dok je na drugoj strani Patrik Kuhčinski pet puta zatresao mrežu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније