Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

25. 01. 2014. 10:11   >>  10:15

EVROPSKO PRVENSTVO

Vilbek ogorčen nakon Golužinih optužbi

Selektor rukometaša Danske, Ulrih Vilbek, ogorčeno je reagovao nakon optužbi selektora Hrvatske, Slavka Goluže, da su Danci bili nekorektni tokom cijelog Evropskog prvenstva (EP) koje se održava u toj skandivanskoj zemlji.

"On (Goluža) nas izruguje i nagovještava da smo podmitili sudije. Izjavio je da su oni bili bolji, ali da su prevareni i da su u Danskoj tretirani kao životinje. Mislim da su greške sudija bile u istom broju na obje strane. Golužino ponašanje je neprijatno, nikada ranije nijesam vidio ništa slično“, rekao je Vilbek.

On je dodao da kada je Hrvatska bila domaćin Svjetskog prvenstva i došla do finala, niko nije krivio sudije da su pomogli.

„Nije lijepo čuti da smo nezasluženo došli do finala", dodao je Vilbek.

Goluža je, nakon poraza njegovog tima u polufinalu EP od Danske 29:27, izjavio da su sudije bile jako loše i da se nije pošteno naspavao u Danskoj.

"Zakleo sam se prije četiri godine da neću komentarisati suđenje, ali u pojedinim trenucima ovog susreta imao sam osjećaj da gledam kuglanje, a ne rukomet. Moji igrači su padali 'kao kruške' u sredini odbrane, ali sudije nijesu kaznile takvo ponašanje Danaca", kazao je Goluža.

Za odbranu zlatne medalje osvojene u Srbiji selekcija Danske igraće sa Francuskom, koja je u polufinalu dobila Španiju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније