Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

02. 02. 2014. 21:56   >>  21:56 1

LIGA ŠAMPIONA

Radičević sjajna u pobjedi Vardara

Vardar je opravdao ulogu favorita i u 1. kolu grupe I glavne runde Lige šampiona savladao Tiringer 31:25 (16:13). Crnogorska reprezentativka Jovana Radičević bila je sjajna i najefikasnija u pobjedničkom timu sa šest golova, dok je Ana Đokić tri puta zatresla protivničku mrežu.

Njemice su dobro počele meč u Skoplju i vodile 6:4, ali je tim Indire Kastratović serijom 3:0 preokrenuo na 10:8, a na odmor je otišao sa plus tri (16:13), zahvaljujući pogotku Jovanke Radičević.

Makedonke su na početku drugog poluvremene stekle šest golova prednosti (20:14), a nakon što je njemački tim prišao na 21:19, na scenu je stupila Radičević, koja je prekinula seriju rivala, a dileme oko pobjednika otklonila je Alison Pino koja je pogodila za nedostižnih 23:19.

Radičević i Marina Dmitrović su bile najefikasnije u domaćem timu sa po šest golova, po četiri su dodale Tatjana Hmirova i zvanično najbolja igračica svijeta, Andrea Lekić.

Ana Đokić je tri puta tresla mrežu rivala, a Andrea Klikovac se nije upisala u listu strijelaca.

U poraženom timu je najbolja bila Čehinja Iveta Luzumova sa osam pogodaka, a šest je dodala Austrijanka Sonja Fraj.

U premijernom meču grupe I, danski Midtjiland je savladao švedski Savehof 25:24 (12:14).

U grupi II, Budućnost je u gostima igrala neriješeno protiv Đera 23:23 (13:9), dok je slovenački Krim bio ubjedljiv protiv norveškog Larvika 24:18 (12:10).

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније