Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

02. 03. 2013. 16:51 >> 18:42
2

FALILO STRPLJENJA

Remi Budućnosti u Danskoj, Adžić zadovoljan bodom

U meču prepunom preokreta, Budućnost je remizirala sa Randersom 20:20 i smanjila šanse za prolaz u polufinale. „Plavima“ su sada potrebne pobjede u duelima sa Larvikom i Đerom.

Izabranice Dragana Adžića, loše su odigrale prvi dio, potom se u maniru iskusne ekipe vratile u meč, ali nijesu imale koncentracije da utakmicu privedu kraju.

Nakon početne igre gol za gol, Dankinje su napravile seriju 4:0 i povele 7:3. Budućnost je smanjila na 8:6, ali su domaće opet dodale gas i vratile četiri gola prednosti – 11:7.

Budućnost je u prvom dijelu četiri puta pogodila okivr gola i promašila semderac.

Drugi dio igre prvak Evrope je počeo sjajno, popravio je igru u odbrani, što je dovelo do preokreta (15:14).  U 49. minutu Budućnost je imala četiri razlike (19:15), ali je onda nastupio „prazan hod“, jer podgorički tim 10 minuta nije postigao gol, pa je Randers serijom 5:0 (od čega dva sa igračem manje), poveo 20:19. Miljanić je izjednačila, Budućnost je imala i napad za pobjedu, ali ga nije odigrala kako treba i šansa je propala.

U ekipi Budućnosti najefikasnija je bila Dragana Cvijić sa šest pogodaka, dok je Milena Knežević dala četiri. Kod Randers je nabolja bila Dembele sa sedam, a Kamila Dalbi dodala šest golova.

Rezultat utakmice sa Randersom je realan, a za novu generaciju rukometašica Budućnosti bitno je je da danas nijesu izgubile, kazao je trener podgoričkog tima Dragan Adžić , nakon meča u Danskoj.

Adžić nije bio zadovoljan angažmanom pojedinih igračica u odbrani  i tako nagradile dobru partiju golmana.

"Bitno je zbog ekipe da nijesu izgubile ovakvu utakmicu i od tako jakog protivnika. Nijesmo imali strpljenja kod igrača više, da prelomimo utakmicu. Nijesmo postigli pogodak, u nastavku smo odigrali lošije odbranu sa igračem više i to je presudilo. Vjerovatno je zamor i pad koncentracije uticao na to", rekao je Adžić nakon meča.

On je kazao da ga raduje što su igračice pokazale veliku želju i pohvalio odličnu partiju Marine Vukčević.

"Uvijek na kraju utakmice ima dobrih i loših stvari", zaključio je Adžić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније