Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

18. 04. 2014. 09:12   >>  09:12 1

REGIONALNA LIGA

Budućnost dočekuje Metalurg

Rukometašice Budućnosti danas dočekuju Metalurg u zaostalom meču trećeg kola Regionalne lige.

Biće to nova provjera za izabranice Dragana Adžića uoči finalnog turnira Lige šampiona u Budimpešti, koji je na programu 3. i 4. maja.

Crnogorski šampion u dosadašnjem dijelu takmičenja ostvario je devet pobjeda, dva remija i poraz, dok je Metalurg upisao tri pobjede i sedam poraza.

"Očekujem dobru utakmicu koja će nam pokazati kako smo radile u proteklom periodu. Nemamo jakih provjera do odlaska u Budimpeštu, pa su nam ovaj meč i duel protiv Zagorja veoma važni u pripremi za polufinalni okršaj protiv Vardara. Još 20-ak dana je ostalo do najvažnijeg meča u sezoni i naporno radimo kako bi se što bolje pripremile za Vardar, koji je već duže vrijeme u centru pažnje i predmet naših analiza. Znamo što nas očekuje u polufinalu i da igramo protiv sjajnog tima, ali vjerujem da ćemo biti psihički spremne i da iako mlade, imamo dovoljno iskustva da odigramo dobar meč i da uz maksimalno zalaganje, dođemo do pobjede. Nemamo pravo na grešku i razmišljamo samo o tome kako da maksimalno spremne dočekamo duel protiv Vardar", kazala je krilo Majda Mehmedović.

Utakmica u Sportskom centru "Morača" počinje u 17 sati i 30 minuta.

Posljednju provjeru pred odlazak u Budimpeštu, ”plave” će imati 24. aprila kada dočekuju slovenačko Zagorje.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније