Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

08. 03. 2013. 13:31 >> 13:23
3

RUKOMET

Adžić vjeruje u iznenađenje

Trener Rukometašica Budućnosti Dragan Adžić kazao je da je Đer favorit, ali da vjeruje da podgorički tim može prevazići sebe i pobjedom napraviti najveće iznenaženje u Ligi šampiona ove sezone. Budućnost i Đer odigraće u nedjelju utakmicu petog kola Glavne runde Lige šampiona.

Adžić je kazao da bi, kada bi se gledao sastav Đera upoređujući ga sa promjenama u Budućnosti i brojem igračica koje su otišle iz podgoričkog tima nakon osvajanja Lige šampiona, bilo realno da crnogorski prvak u nedjelju ne može pobijediti.

"Vjerujem da možemo da prevaziđemo sebe, da napravimo ogromno, možda i najveće iznenađenje do sada. Da bi se dobio Đer moraju svi biti na visokom nivou, od golmana, preko krila i bekova do pivota i da odbrana da bude neuporedivo bolja nego u Đeru. Da bi se dobila najbolja ekipa treba svi da daju više nego do sada", rekao je Adžić na konferenciji za novinare.

On je istakao da Budućnost protiv Đera nema šta da izgubi, ali da mođe mnogo da dobije.

"Očekujem da budemo nadahnuti, jer nemamo šta da izgubimo. Hoćemo li biti 11. ekipa koja je izgubila od Đera ove sezone nije problem za ovu mladost Budućnosti. Možemo mnogo da dobijemo nadahnutom igrom, željom da se iskažemo protiv najboljih i pokažemo koliko može Budućnost ove sezone", rekao je Adžić.

On je istakao da je Đer u Ligi šampiona odigrao deset utakmica i ostvario maksimalan učinak, navodeći da nijednu ekipu nije dobio manje od pet golova razlike.

"Ostali smo dužnici sebi i ljudima koji nas prate za odnos na prvoj utakmici. Izvjesno je i sigurno da možemo da odigramo bolje i na taj način smo se spremali. Vjerujem da ćemo ispraviti greške iz prvog meča, a sigurno je i da će Đer, iako je već obezbijedio prvo mjesto u grupi, imati motiv da pobijedi prvaka Evrope u gostima", rekao je Adžić.

On je, odgovarajući na pitanje da li bi Randers mogao pobjedom protiv Larvika da pomogne Budućnosti u borbi za drugo mjesto, kazao da je danski predstavnik kvalitetan i da može da igra sa Larvikom i pobijedi ga.

Početak nedjeljnog duela u dvorani Morača zakazan je za 19 sati.

(MINA)

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније