Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

15. 03. 2013. 17:18   >>  18:37

LIGA ŠAMPIONA

Adžić: Da maksimalno iskoristimo ovaj meč

Maja prošle godine rukometašice Budućnosti u revanš meču Lige šampiona pobijedile su u "Morači" mađarski Đer i osvojile titulu evropskog prvaka. Deset mjeseci kasnije, na istom mjestu i protiv istog rivala, Budućnost se oprostila od titule.

Izabranicama Dragana Adžica u subotu preostaje meč  protiv norveškog Larvika , osvajača Lige Šampiona prije dvije godine koji će biti čista formalnost.

 „Larvik je jedna od najjačih evropskih ekipa, osvajač Lige šampiona prije dvije godine, ove sezone je polufinalista, to je pravi izazov za nas. Idemo na jedan predugačak put, potrudićemo se da ostavimo dobar utisak i da iskoristimo tu utakmicu na pravi način“,  izjavio je trener Budućnosti Dragan Adžic.

San o plasmanu u polufinale Lige šampiona je ostavljen za narednu sezonu ali cilj je svakako ispunjen - podmlađena ekipa Budućnosti pokazala je karakter i veliku borbenost protiv najjačih ekipa.

„Drago mi je što smo pokazali da možemo da igramo sa najjačim ekipama, Đer nam je dao najmanje golova. Ovo je jedna škola, iskustvo više i što smo došli u situaciji da igramo sa najjačim ekipama. Sa ovim iskustvom bićemo konkurentniji u narednoj sezoni i sa par novih igračica“ , dodao je Adžic

Budućnost putuje za Norvešku najvjerovatnije sa 12 igračica, povrijeđene su Radmila Miljanić, Suzana Lazović, Majda Mehmedović i Katarina Bralo.

Utakmica je na programu u subotu u 17 sati i 45 minuta.

Dragana Rutović, RTCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније