Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

16. 03. 2013. 19:21   >>  19:11

LIGA ŠAMPIONA

Ubjedljiv poraz Budućnosti

Rukometašice Budućnosti poražene su danas u Larviku od istoimenog norveškog tima 28:15 (13:5), u utakmici posljednjeg, šestog kola Glavne runde Lige šampiona.

Larvik je dobio i prvi međusobni duel u Podgorici (20:18), a ranije je obezbijedio plasman u polufinale kao drugoplasirani u grupi.

Glavnu rundu završio je sa četiri pobjede i dva poraza.

Budućnost je doživjela četvrti poraz, a u Glavnoj rundi ostvarila je i po pobjedu i remi.

U drugom meču te grupe Đer je pred svojim navijačima savladao Randers 32:24 (15:12) i plasman u polufinale izborio kao prvoplasirani sa maksimalnim učinkom u dosadašnjem dijelu Lige šampiona.

(MINA)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније