Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

24. 07. 2014. 17:45 >> 17:45

LOVĆEN U VELIKIM PROBLEMIMA

Abramović: Klub je ni na nebu ni na zemlji

U nekadašnjem crnogorskom ponosu sa Cetinja vlada potpuno rasulo. Lovćen je prije dva dana saznao protivnika u prvom kolu EHF Kupa, “crveni” će koplja ukrstiti sa Lucernom, međutim u našoj prijestonici o švajcarskom predstavniku gotovo da niko ni ne razmišlja, s obzirom da u svom dvorištu imaju mnogo neraščišćenih računa.

Mjesto u SEHA ligi je izgubljeno, račun je i dalje u blokadi, zarade igračima nisu izmirene od protekle sezone, Uprava ne postoji, predsjednika i direktora nema ni u najavi, niko ne zna sa kojim će igračkim kadrom Lovćen nastupiti sledeće sezone, a prvi meč na Evro sceni je već 7.septembra.

Po svemu sudeći čelnicima Opštine je klub sa najvećim renomeom i tradicijom dugom 65 godina “poslednja rupa na svirali”.

“Dobili smo ozbiljnog protivnika u prvom kolu EHF Kupa, ali iskreno o njemu ni ne razmišljamo jer još uvijek ni ne znamo sa kojim igračkim kadrom ćemo nastupiti u sezoni koja slijedi. Situacija u klubu je zaista loša, ne znamo gotovo ništa šta će biti sa timom, već smo trebali da počnemo sa pripremama, a praktično da ni u najavi nema ko ostaje, ko ide, ali i što je najvažnije ko će brinuti o RK Lovćen”,bile su prve riječi trenera Lovćena Zorana Abramovića.

Nakon što su izgubili mjesto u SEHA ligi na Cetinju se šuška da će uslijediti potpuno podmlađivanje ekipe.

“Ne znam zaista zašto se niko ne oglašava, zašto nemamo nikakvu informaciju, a već je kraj jula. Sve je nekako kao u magli, klub je ni na nebu ni na zemlji, ne znamo ni kako će funkcionisati sledeće sezone. Već sam ranije kazao da će crnogorski rukomet doživjeti jak udarac ako ostanemo bez SEHA lige i upravo se sada to događa. Gotovo svi igrači su u potrazi za drugim klubovima, kako bi igrali jaču ligu, jer im je uskraćeno takmičenje u kojem je igralo pet ekipa iz Lige šampiona. Ono što je sigurno jeste da niko ništa igračima ne može da zamjeri na radu i rezultatima u protekle tri godine, jer su se u teškim uslovima borili za boje kluba i zaista postizali zapažene rezultate u tako jakom takmičenju”, kazao je Abramović.

(tekst i foto:handballme.me)

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније