Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

31. 07. 2014. 12:12   >>  17:23

VELIKE POBJEDNICE

Savić ponosna na svoj tim

Crnogorske kadetkinje su protiv Brazila pokazale od čega su napravljene, mnogo puta su se iz minusa vraćale i na kraju pobijedile (25:24), ali je veliki posao na klupi odradila Maja Savić koja iz dana u dan stasava u vrhunskog trenera.

Već sada je jasno da će Crna Gora dobiti još jednog odličnog stručnjaka, a za sve one koji su gledali meč sa Brazilom može se reći da je Maja položila najteži ispit u dosadašnjoj trenerskoj karijeri, piše Handball Montenegro.

„Prezadovoljna sam, kao i sve igračice. Jednostavno smo mnogo uložile u sve ovo, ponašamo se i živimo kao porodica, vrijedno smo radili i to smo morali naplatiti. Ponosna sam na sve u selekciji, ovo je bio meč nerava, bili smo dosta i umorni jer smo se u protekla dva dana vozili čak deset sati, ali smo smogli snage da odigramo na visokom nivou, da nekoliko puta preokrenemo rezultat što je protiv ovako kvalitetnog protivnika i te kako teško. Više smo željeli trijumf i zaista su ove igračice pokazale da su velike pobjednice, jer ono što su uradile je velika stvar“, kazala je, za Handball Montenegro, Savić.

Crnogorske rukometašice do plasmana među četiri najbolje došle su sa maksimalnim učinkom, a u nokaut fazi eliminisale su Argentinu 31:22 i Brazil 25:24.

Rumunija je bila drugoplasirana u C grupi, sa istim učinkom i slabijom gol razlikom, od prvoplasirane Danske. U osmini finala eliminisala je Hrvatsku 28:22, dok je u četvrtfinalu bila bolja od Holandije 36:22.

Početak duela zakazan je 17 sati.

U drugom polufinalu, dva i po sata kasnije, sastaće se Njemačka i Danska.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније