Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

20. 08. 2014. 18:02 >> 18:02

PRVA PROVJERA

Rukometašice Budućnosti na turniru u Bukureštu

Rukometašice Budućnosti od četvrtka do nedjelje učestvovaće na turniru u Bukureštu koji će biti prva u nizu provjera uoči početka nove sezone.

''Plave'' će u glavnom gradu Rumunije za protivnike u grupi imati ruski Rostov Don i njemački Bjetighajm, dok su u nedjelju na programu mečevi za plasman.

Trener Dragan Adžić na turniru neće moći da računa na hrvatsku golmanku Martu Žderić koja se povrijedila na posljednjem treningu uoči odlaska za Bukurešt.

"Zbog povrede Marte Žderić koju je doživjela na posljednjem treningu uoči puta za Bukurešt, sa nama će biti Klara Voltering. Ostale igračice su spremne, dok će se Suzana Lazović početkom septembra priključiti ekipi. U Bukureštu nas očekuju dobre provjere protiv timova koji su u takmičarskom ritmu i mnogo duže u pripremama nego mi. Vjerujem da će djevojke dati masimum u svim duelima i da ćemo polako početi da slažemo kockice za novu sezonu. Rostov je  uz domaćina Bukurešt najkvalitetnija ekipa na turniru, Sonja Barjaktarović je na njihovom kolu, dok Anđela Bulatović nažalost, mora da pauzira nekoliko mjeseci zbog povrede prsta koju je nedavno doživjela. To je ekipa koja je u samom vrhu ruskog rukometa. Bjetighajm je takođe, kvalitetan protivnik, a njemačke ekipe uglavnom igraju sličan rukomet. Igraju veoma brzo i to je dobra prilika da vidimo u kakvoj smo formi kada je u pitanju fizička sprema. Vjerujem da ćemo u nedjelju igrati protiv Bukurešta za prvo mjesto na turniru i to bi bilo ispunjenje cilje kada je u pitanju prva provjera u pripremnom periodu", kazao je trener Adžić.

Budućnost će u četvrtak (15.30 sati) igrati protiv ruskog Rostov Dona, u petak su slobodne, a u subotu (15.30) će odmjeriti snage protiv njemačkog Bjetighajma.

U grupi B su domaćin Bukurešt, ruska Astrahanočka i turski tim Muratpaša.

Mečevi za plasman na programu su u nedjelju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније