Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

21. 08. 2014. 13:42 >> 13:42
8

"LEDENI IZAZOV"

Kaća prozvala Peđu Boškovića

Predsjednik RSCG i ministar rada i socijalnog staranja Predrag Bošković prozvan je da prihvati izazov "ledene vode". Njega je izazvala reprezentativka Crne Gore i rukometašica Budućnosti Katarina Bulatović. Bulatović je pored Boškovića izazvala i saigračicu Budućnosti Draganu Cvijić i košarkaša Nikolu Pekovića.

Zalivanje hladnom vodom je postao trend na društvenim mrežama, kom su se priključile i brojne poznate ličnosti, kao što su LeBron Džejms, Kristijano Ronaldo, Bil Gejts, Mark Zukerberg, Lionel Mesi, Maruan Felaini…

Sve je dio kampanje prikupljanja novca za borbu protiv Lu Gerigove bolesti, odnosno podizanje svijesti o amiotrofičnoj lateralnoj sklerozi, progresivnoj neurodegenerativnoj bolesti koja napada živce u mozgu i kičmenoj moždini.

Oboljeli gube kontrolu nad mišićima i mogu postati u potpunosti paralizovani.

Izazov je prihvatila svjetska internet zajednica, a brzo su se pridružile i poznate ličnosti.

Izazov se sastoji u tome da oni koji se poliju hladnom vodom imaju pravo da pozove troje ljudi da u naredna 24 časa učine isto, ili doniraju novac, ili oboje.

Na potezu je ministar.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније