Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

29. 08. 2014. 11:57 >> 16:01

NOVA PROVJERA

Adžić bez Klare na turniru u Koprivnici

Rukometašice Budućnosti pripreme za ovu sezonu nastavljaju učešćem na tradicionalnom memorijalnom turniru ”Josip Bepo Samardžija”, koji će danas i sjutra biti odigran u hrvatskom gradu Koprivnica. Turnir će biti odigran deveti put, u čast dugogodišnjeg trenera Podravke.

Na turniru će, pored Budućnosti i domaćina Podravke, učestvovati i slovačka ekipa Juventa Mihalovce i slovenački Krim.

Trener "plavih" dama Dragan Adžić je kazao da će mečevi u Koprivnici pokazati koliko je ekipa napredovala i popravila igru nakon turnira u Bukureštu, na kojem su završili kao drugoplasirani (u finalu poraženi od domaćina).

"Svaka utakmica nam je veoma važna u podizanju forme i uigravanju pred početak Lige šampiona. Podravka mora da bude u top formi za 20. septembar kad ih očekuju kvalifikacije za Ligu šampiona, pa su u boljoj takmičarskoj formi od nas. Krim je što se tiče spremnosti na nivou na kojem smo i mi, a uz duel protiv slovačkog tima, biće to jake tri provjere. Nedostajala nam je svježina u duelu protiv Bukurešta u finalu turnira u glavnom gradu Rumunije, tako da vjerujem da ćemo pokazati napredak u Koprivnici", kazao je Adžić za zvaničnu internet stranicu kluba.

Dodao je da imaju dovoljno vremena do početka Lige šampiona da dostignu željeni nivo forme, kao i komandant defanzive, Klara Voltering, neće biti sa ekipom u Hrvatskoj.

"U Koprivnici neće biti Klare Voltering, dok će Marta Žderić biti na golu makar u jednom meču. Suzana Lazović će od ponedjeljka biti u treningu i to je vijest koja nas svakako raduje", kazao je Adžić.

Budućnost će u prvom kolu, danas u 20 sati, igrati protiv Podravke.

Sjutra će odigrati dva meča – u 9 sati i 30 minuta sastaće se sa Krimom, dok je za 16 sati i 30 minuta zakazan duel sa slovačkim predstavnikom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније