Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

03. 09. 2014. 10:43 >> 10:42

RAKOČEVIĆ NAPUSTILA PATRU

Levalea ipak bolji izbor

Iako je bila sve dogovorila sa grčkom Patrom srednji bek iz Podgorice Sandra Rakočević je sporazumno prekinula saradnju sa ovim klubom (koji ima finansijskih problema) i priključila se rukometašicama Levalee na pripremama u Kolašinu, a onda juče i potpisala dvogodišnji ugovor sa ovim klubom.

Levalea ima velike mabicije u sezoni koja slijedi, ali i odličan dugoročan plan, svakako pozitivan ne samo za „kanarinke“, već i za crnogorski rukomet.

Sandra je deveto pojačanje kluba iz Nikšića ove sezone, a prije nje zeleno-žuti dres su zadužile Katarina Perović, Dušica Kažić, Dijana Mugoša, Andrijana Tatar, Anđela Okiljević, Anđela Goranović, Ana Đenadija i Anđela Stojanović.

Međutim postoji mogućnost da sastav Dragana Đurđevca u narednih nedjelju dana pojača još jedna, eventualno dvije kvalitetne igračice, ali već sada je jasno da će liga biti mnogo zanimljivija u odnosu na protekle sezone kada su pre svega Budućnost, a onda Danilovgrad držali primat.

Sandra je dijete Budućnosti, prošla je sve selekcije aktuelnog vicešampiona Evrope, igrala je za Bisere, dok je jednu sezonu provela u turskom Gaju.

(tekst i foto: handballme.me)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније