Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

09. 09. 2014. 18:32 >> 22:07
12

IGRAČICE ŽELE DA IDU

Bošković otpustio Maju Savić nakon svađe

Predsjednik Budućnosti Predrag Bošković je prije dva dana na sastanku kom su prisustvovali svi treneri u klubu otpustio Maju Savić, nakon verbalnog sukoba sa nekada najboljim krilom planete.

Razlog svađe bio odlazak super talentovane igračice Itane Grbić u redove najvećeg rivala Vardara, za šta je Bošković okrivio njenog trenera Maju Savić, koja prema njegovim riječima to nije smjela da dozvoli, da bi potom Maja lopticu ipak prebacila u njegovo dvorište, saznaje Handball.me

U tako napetoj atmosferi Bošković, koji je ujedno i predsjednik RSCG je navodno Maji Savić prebacio i to što kadetska selekcija nije osvojila medalju u Makedoniji, već samo četvrto mjesto, s obzirom da je imala odličan tim, nakon čega je ona žustro reagovala, bilo je teških riječi, a potom je dobila otkaz, što znači da sada ni juniorska ženska reprezentacija nema kormilara.

Da legendarna crnogorska rukometašica nije više trener Danilovgrada i ženske kadetske reprezentacije Crne Gore, potvrđeno je agenciji Mina.

Saopšteno je da je došlo do sporazumnog prekida saradnje.

"Nijesmo se mogli dogovoriti oko nastavka saradnje i prekid je bio neminovan. Svako nastavlja svojim putem", kazala je Savić.

Drugi i onaj svakako bolniji dio priče dogodio se za vrijeme popodnevnog treninga drugog tima Budućnosti koji igra pod imenom Danilovgrad. Umjesto Maje na treningu se pojavio predsjednik Bošković, te sportski direktor Bojana Popović koji su igračicama saopštili da Maja Savić nije više njihov trener.

Malović, Jauković, Agović, Čalović, Rajković, navodi Handball.me, su tu vijest prihvatile s nevjericom, tako da su prema našim informacijama protekla dva dana odbile da treniraju zahtijevajući od Boškovića da im vrati trenera.

Ipak prvi čovek našeg rukometa je ostao pri svojoj odluci, nije želio da popusti, a igračicama koje su "ucjenjivale" je kazao da mogu ispisnicu uzeti danas u prostorijama kluba, ukoliko se svakako ne vrate treninzima.

"Još uvijek ne možemo da vjerujemo. Zaista smo bili kao porodica. Od Savke (Maje Savić) smo mnogo naučile u protekle dvije godine, uvijek je bila naša podrška i oslonac u svemu šta smo radile. Zaista ne znamo kako dalje bez nje. Ovo je šok za sve nas i mi ne želimo da se vratimo treninzima u ovakvoj situaciji, jer bez nje sigurno neće biti isto", kazala je rukometašica Budućnosti koja je željela ostati anonimna.

Već u naredna dva dana će situacija u ovom klubu biti mnogo jasnija, a svakako da bi velika šteta bila da se razbije najtalentovanija generacija u proteklih desetak godina.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније