Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

14. 09. 2014. 18:20 >> 18:18

''PLAVE'' U KOMPLETNOM SASTAVU

Budućnost na mini pripremama u Baru

Rukometašice Budućnosti od ponedjeljka će boraviti u Baru, gdje će odraditi petodnevne pripreme sa kondicionim trenerom Markom Mrakom, uoči početka nove sezone u Regionalnoj ligi i Ligi šampiona. Trener Dragan Adžić zadovoljan je što će u Baru na raspolaganju imati kompletan tim, jer sa ekipom putuju golman Klara Voltering i Suzana Lazović, koja se oporavila od povrede.

Adžić je zadovoljan urađenim u dosadašnjem dijelu priprema tokom kojih su naše šampionke imale jake provjere na turnirima u Bukureštu i Koprivnici, na kojima su ostvarile pet pobjeda u šest mečeva i pokazale da su na pravom putu da spremno dočekaju premijerni meč u novoj sezoni Lige šampiona protiv Vardara, koji je na programu 19. oktobra.

"Odlično smo odradili ono što je bilo planirano u dosadašnjem dijelu priprema. Nije bilo većih i dužih ispada kada je u pitanju zdravstveni bilten što je najvažnije. Ulazimo u završnu fazu kada je u pitanju podizanje fizičke spreme. U Baru ćemo u narednih pet dana raditi sa kondicionim trenerom Markom Mrakom i nakon toga ćemo polako spuštati formu i pripremati se za meč protiv Vardara na startu Lige šampiona. Ove sezone imamo problem sa odigravanjem mečeva u septembru za razliku od prethodnih godina kada smo u tom mjesecu igrali duele u Regionalnoj ligi. Krajem septembra nas očekuje turnir Regionalne lige u Podgorici na kojem ćemo igrati protiv Krima i Danilovgrada, ali pokušaćemo da problem sa pronalaženjem jakih protivnika, nadomjestimo kvalitetnim radom. U sličnoj situaciji kada su u pitanju protivnici u Ligi šampiona je i Vardar. Sigurno je da nećemo biti u tamičarskoj formi na startu Lige šampiona, ali ćemo kroz mečeve protiv Vardara, Tiringera i tima koji nam dođe iz kvalifikacija, podizati formu i pokušati da osvojimo što više bodove koje prenosimo u drugu rundu", rekao je Adžić za zvanični sajt kluba.

Budućnost će za vikend dobiti posljednjeg protivnika u grupi – na kvalifikacionom turniru u Kragujevcu za vizu za elitno takmičenje boriće se danski Midtjiland koji je favorit za osvajanje prvog mjesta, norveški Bjasen, hrvatska Podravka i domaćin Radnički.

Pobjednik kvalifikacionog turnira izboriće plasman u grupnu fazu, a pored Budućnosti, za protivnike će imati makedonski Vardar i njemački Tiringer.

"Vardar je sjajan tim, uz igračice iz prošlogodišnjeg sastava, doveli su četiri vrhunska pojedinca. Mislim da i nama i njima odgovara što se sastajemo već u grupi, jer će to biti odlične provjere i prilika za podizanje forme. Mnogo je važnije da se bavimo preostalim protivnicima u grupi, jer njih moramo da pobijedimo kako bi bili u boljoj poziciji u drugoj fazi takmičenja. Utakmice protiv Vardara će biti vrhunska predstava u ranoj fazi, a ne nešto što će biti odlučujuće tokom sezone", zaključio je Adžić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније