Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

15. 09. 2014. 17:45 >> 17:49

RAKČEVIĆ POVRIJEĐEN

Bez kapitena na Srbiju i Island

Kapiten crnogorske rukometne reprezentacije, Mladen Rakčević, zbog povrede će morati da pauzira najvjerovatnije oko mjesec i po, što znači da će propustiti mečeve kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Srbije 29.oktobra i Islandom koji se igra tri dana kasnije.

U posljednjem minutu prvog poluvremena derbi meča rumunskog prvenstva između Konstance i Baia Mare Rakčević se požalio na bol u predjelu desnog koljena, koje je već jednom operisao. Ipak, zbog važnosti meča odlučio da nastavi, a na kraju je, sa pet golova, bio najefikasniji u svojoj ekipi, koja je na kraju slavila rezultatom 26:23.

Nakon utakmice je odradio detaljne analize i preglede nakon čega su ljekari ustanovili da je pokidao kolateralni ligament, piše Handball Montenegro.

Nakon konsultacije sa fizioterapeutom Alenom Pepićem pivot "crvenih" će dvije nedjelje morati da nosi longetu, a pauza će najvjerovatnije trajati oko mjesec i po dana, što znači da selektor Ljubo Obradović neće moći da računa na važnog igrača u duelima sa Srbijom i Islandom.

"Mnogo mi je žao što mi se ovo sad dogodilo, pogotovo nakon činjenice da sam već nedavno operisao koljeno, a sreća u nesreći je što ipak nisam pokidao prednje ukrštene ligamente. Poslao sam snimak doktoru Milankovu u Novom Sadu, tako da očekujem da čujem njegovo mišljenje. Iskreno se nadam da će pauza biti što kraća i da ću se što prije vratiti na teren", kazao je Rakčević za Handball Montenegro.

Taj portal piše da ukoliko Rakčević zaista ne bude mogao da bude na raspolaganju selektoru na crti će moći da računa samo na Nemanju Grbovića, te pivota Lionsa Marka Pejoviča, kao i nedavno opravljenog Andriju Pejovića koji je daleko od željene forme, ali je na protekla dva meča u Lucernu pružio solidne partije.

Spominje se i da bi Obradović mogao da u reprezentaciju pozove pivota Vojvodine Vuka Lazovića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније