Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

16. 09. 2014. 18:27 >> 18:25
2

LAZOVIĆ SVE DOGOVORIO

Ako ga Vujović ne pozove, igraće za Crnu Goru

Spekulisalo se ovog mjeseca da bi pivot Vojvodine Vuk Lazović mogao da dobije poziv selektor Ljubomira Obradovića da zaigra za crnogorsku reprezentaciju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Poljskoj koje počinju sljedećeg mjeseca, a sam rukometaš je danas potvrdio tu informaciju.

Za mečeve protiv Srbije i Islanda, koji se igraju 29. oktobra i 1. novembra, Obradović na crti neće moći da računa na kapitena Mladena Rakčevića koji se povrijedio u rumunskom derbiju između Konstance i Baia Mare, zbog čega će morati pola mjeseca da nosi longetu, a da pauzira ukupono oko mjesec i po.

Opcije selektora "crvenih" za poziciju pivota su Nemanja Grbović iz Radničkog i član Lionsa Marka Pejovića, a pošto želi da pojača konkurenciju, poziv je uputio i prvotimcu Vojvodine Vuku Lazoviću, koji je ranije nastupao za Partizan, Vardar, Slovan i Crvenu zvezdu.

"Prije dvadesetak dana zvao me je direktor reprezentacije Crne Gore Petar Kapisoda. Rekao sam mu da ću igrati za Crnu Goru, a oni su mi poslali sve neophodne papire za pasoš. Nedavno sam se čuo i sa selektorom Ljubom Obradovćem i rekao da stižem na prvo naredno okupljanje”, kazao je dvadeset šestogodišnji Lazović za "Sportski žurnal".

Međutim, da li će Lazović obući dres sa crnogorskim grbom nije sigurno. Priznaje da sve moglo da se promijeni ukoliko na mjesto selektora Srbije dođe nekada najbolji igrač na planeti, Cetinjanin Veselin Vujović, i , naravno, ako dobije njegov poziv.

Za tu njegovu namjeru znaju u crnogorskom stručnom štabu.

"Samo u slučaju da Veselin Vujović bude selektor Srbije, u tom slučaju nosio bih dres sa bijelim orlom na grbu, naravno, ako dobijem poziv. Ako ne bude tako, onda ostaje dogovor da igram za Crnu Goru, rekao sam to otvoreno i Kapisodi i Obradoviću", rekao je Lazović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније