Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

14. 10. 2014. 17:50 >> 17:49
1

TRAŽI ANGAŽMAN

Stanić ne brani protiv Crne Gore

Darko Stanić neće biti na golu Srbije u predstojećim mečevima kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo u Poljskoj, protiv Crne Gore i Islanda.

Selektor selekcije Srbije, Dejan Perić, još nije objavio spisak igrača za navedena dva meča, ali Stanić mu je kazao da bi volio da ih preskoči kako bi se posvetio pronalaženju novog kluba, s obzirom da je nedavno prekinuo saradnju sa Metalurgom iz Skoplja.

Ipak, Perić je istakao da je otvorena mogućnost da se rođeni Mojkovčanin u budućnosti priključi nacionalnom timu.

"Sa Stanićem sam imao otvoren i iskren razgovor. I on je bio veoma konkretan i otvoren, i to izuzetno cijenim. Pričali smo u pravcu najboljeg rješenja za njega i nacionalnu selekciju", otkrio je srpski selektor za "Žurnal".

Stanić je ove sezone u Metalurgu branio na samo jednom meču.

"Prije kratkog vremena je tek riješio status u Metalurgu, sad je slobodan igrač i traži novu sredinu. Nadao sam se da će moći da brani, ali povratna, krajnje iskrena informacija nije odgovarala tome. Posle Češke je još zatražio odmor od reprezentativnih obaveza, a i neigranje se odužilo… Odluku smo razmatrali kako prema njegovoj konkretnoj situaciji tako i u skladu sa reprezentativnim zahtjevima", dodao je Perić.

Crna Gora sa Srbijom igra 29. oktobra u Beogradu i u okršaj će ući dosta oslabljenija, pošto selektor Ljubomir Obradović ne može da računa Draška Mrvaljevića, Vaska Ševaljevića, Stevana Vujovića, Mladena Rakčevića, Žarka Pejovića, Zorana Roganovića, Vladimira Osmajića, Marka Simovića, Nebojše Simića…

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније