Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

17. 10. 2014. 08:29   >>  16:56

LIGA ŠAMPIONA

Klara propušta Vardar?

Rukometašice Budućnosti bi u prvom kolu Lige šampiona, protiv Vardara u nedjelju, mogle da budu oslabljene neigranjem Klare Voltering, piše Arena.

Golmanka "plavih" iščašila je zglob palca desne ruke, zbog čega je propustila jučerašnji trening cmogorskih šampionki.

"Klara teško baca loptu. Vidjećemo kako će sve ići, rizično je. Mnogo puta je znala da istrpi bol, ali...", objasnio je trener Budućnosti Dragan Adžić.

Ukoliko Voltering propusti duel u "Morači", bio bi to veliki hendikep za podgorički sastav, kojem u goste dolazi tim koji, istina, takođe ima problema sa povredama.

Za Vardar neće igrati Alison Pino, Tatjana Hmirova, a problema sa stopalom u prethodnom periodu imala je naša internacionalka Jovanka Radičević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније