Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

18. 10. 2014. 14:34 >> 14:32

DOČEKUJU VARDAR

Adžić: Budućnost želi pobjedu

Budućnost respektuje Vardar, ali želi da pobjedom počne novu sezonu Lige šampiona, kazao je trener crnogorskog prvaka Dragan Adžić.

Rukometašice Budućnosti i Vardara odigraće sjutra u Podgorici utakmicu prvog kola B grupe Lige šampiona.

Adžić je kazao da je rival podgoričkog tima jedan od najozbiljnijih favorita za osvajanje Lige šampiona.

“Dugo smo se spremali, ove godine bez kvalitetnijih provjena u septembru, ali to ne mijenja našu želju da Ligu šampiona počnemo pobjedom. Želimo da pokažemo da možemo da igramo i protiv Vardara, koji je značajno jači nego prošle sezone kada smo igrali polufinale. Prva je utakmica, ne očekujem da će to biti sjajno ni sa naše, a ni sa njihove strane”, rekao je Adžić na konferenciji za novinare.

On vjeruje da je Budućnost spremnija za tako težak meč i da će koncentrisanom igrom svih 60 minuta osvojiti prve bodove.

“Vjerujem da smo duže zajedno, duže sa kvalitetnijim sistemom rada i da postoji timski duh koji bi morao biti veći u ekipi koja se duže zna. To bi trebalo da se vidi na terenu, uz ono što nas krasi - dobra atmosfera i dobar suživot igračica. To će se vjerujem pokazati za toliko da dokažemo da smo bolji od njih, iako imaju vrhunske individualce”, rekao je Adžić.

On je kazao da Budućnost ima problema sa povredama, ali da vjeruje da će sjutra biti kompletna.

“Klara Voltering ima problem sa palcem desne ruke, a Majda Mehmedović sa ramenom. Ostale djevojke su generalno zdrave, iako je EHF nedjelja ostavila traga. Nadam se da ćemo izaći u najjačem sastavu”, rekao je Adžić.

Budućnost i Vardar prošle sezone bili su rivali i u polufinalu završnog turnira Lige šampiona, u kojem je crnogorski prvak slavio 22:20.

Nedjeljna utakmica u dvorani Morača počeće u 19 sati. U drugom meču B grupe, četiri i po sata ranije, sastaće se Tiringer i Podravka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније