Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

25. 10. 2014. 08:28   >>  09:01

RESPEKTUJU PODRAVKU

LŠ: "Plave" žele pobjedu, TVCG2

Rukometašice Budućnosti danas u 18 sati gostuju ekipi Podravke u Koprivnici u okviru drugog kola grupe B Lige šampiona. ”Plave” poslije ubjedljive pobjede nad Vardarom (23:17) u reprizi polufinala prošlosezonskog izdanja Lige šampiona, pune samopouzdanja dočekuju duel sa vicešamponom Hrvatske, koji možete pratiti u direktnom prenosu na TVCG2.

Iako su favoritkinje u duelu protiv tima iz Koprivnice, izabranice Dragana Adžića maksimalno respektuju protivnika i ne zavarava ih ubjedljiv poraz koji je Podravka doživjela od Tiringera (33:20) na startu nove sezone najkvalitetnijeg takmičenja na Starom kontinentu.

"Veoma je važno da nastavimo da podižemo formu i to protiv tima kojeg dobro poznajemo i sa kojim smo odigrali veliki broj kontrolnih mečeva i odradili zajedničke treninge. Podravka dobro napada našu odbranu i to je izazov za nas. Radujemo se utakmici u Koprivnici i vjerujem da ćemo imati dovoljno materijala za analizu nakon meča, ali i pomake naročito kada je u pitanju igra u odbrani. Imamo određenih zdravstvenih problema, ali vjerujem da ćemo nastupiti u najjačem sastavu. Nadam se da ćemo odigrati još jednu kvalitetnu utakmicu i pružiti dobro izdanje – kaže trener Dragan Adžić, prenosi zvaničmni sajt Budućnosti.

Nakon ubjedljive pobjede protiv Vardara, naše šampionke od strane velikog broja rukometnih stručnjaka označene su kao prvi favorit za osvajanje trofeja.

Adžić, međutim, ističe da te prognoze ne smiju da utiču na izdanja njegovih izabranica ukoliko žele da ispune velike ambicije koje imaju ove sezone.

"Vjerujem da smo dovoljno zreli i svjesni činjenice da tokom sezone imamo jake mečeve samo u Ligi šampiona, te da svakom duelu moramo da pristupimo sa velikom željom. Bila bi šteta da lošim odnosom i potcjenjivanjem protivnika izgubimo neku utakmicu, ne u rezultatskom smislu, već u smislu kvalitetne provjere. Odnos djevojaka mora da bude na visokom nivou u svim mečevima, pa smo se tokom sedmice pripremali da odnos i protiv Podravke bude kao u meču protiv Vardara. Cijenimo i poštujemo kvalitet Podravke, radujemo se tom duelu i želimo još jednu pobjedu. Kada je pristup djevojaka na potrebnom nivou, onda nemamo problem da igramo protiv bilo kojeg protivnika. Priče koje dolaze do nas nakon meča protiv Vardara treba da ostavimo po strani, ne smijemo da se bavimo tim prognozama. Ako uspijemo u tome, onda idemo pravim putem i možemo da očekujemo kvalitetna izdanja i nove pobjede u nastavku sezone", zaključio je Adžić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније