Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

25. 10. 2014. 15:06 >> 18:55

NOVI PEH ZA "CRVENE"

I Marković otkazao Obradoviću

Novi peh za selektora muške rukometne reperezentacije Ljubomira Obradović pred start kvalifikacija za Evropko prvenstvo - protiv Srbije i Islanda neće moći da računa na krilo Lovćena Igora Markovića.

Handball Montenegro piše da ima informacije da je Marković obavijestio selektora da još uvijek osjeća bol u predjelu koljena, što ga je sputalo da pruži maksimum i na proteklim baraž mečevima za SP sa Bjelorusijom u junu, tako da će preskočiti ovu akciju.

U ovom trenutku jedini iskusni igrači u našoj selekciji su golman Rade Mijatović kojem će bez dileme pripasti kapitenska traka, te fenomenalni Fahrudin Melić, dok za mečeve 29.oktobra u „Pioniru“ sa Srbijom, te 2.novembra u Baru sa Islandom Obradović nije pozvao Mrvaljevića, Rakčevića, Simovića, Simića, Vujovića, Pejovića, Rajkovića…a od reprezentacije su se oprostili Roganović, Osmajić i Lasica. Kako sada stvari stoje ni Vasko Ševaljević zbog privatnih razloga neće igrati na ovim mečevima, piše hanball Montengro.

Taj poral ističe da će i pored odsustva Markovića Obradović na lijefom krilu imati na raspolaganju dva mlada odlična igrača, Milana Popovića iz Lovćena i Miloša Vujovića iz mađarskog Pečuja, koji igra u dobroj formi, a pritom će se pripremama priključiti i Mirko Majić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније