Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

31. 10. 2014. 12:47   >>  12:45

LIGA ŠAMPIONA

Marina preskače Turinger

Ozbiljan zadatak očekuje rukometašice Budućnosti u nedjelju na gostovanju Turingeru. Ne samo zbog toga što je njemački teren uglavnom vruć, i što Podravka na premijeri LŠ ispraćena kući sa 15 golova razlike, a Vardar se prošle sedmice namučio na putu do prvih bodova, već što je riječ o timu koji ima najviše iskustva i najrasterećeniji je u borbi za prva dva mjesta koja vode dalje.

"Bilo bi sjajno da se i sa ovog gostovanja vratimo neporaženi. A ja se nadam da će moje igračice uživati i u ovom meču i odigrati u dahu, od prvog do posljednjeg minuta" - istakao je Adžić za "Arenu".

Budućnost je favorit, ali i Turinger, kao domaćin, ima adute kojima su se naše šampionke bavile najviše u pripremi same Lige šampiona.

"Istina je da smo u fazi priprema za ovo takmičenje najviše Turingerom bavili i to ne bez razloga. Dugo su djevojke zajedno, sačuvan je kostur tima, i veoma su dobri domaćini, ustvari, nijesu baš gostoljubivi - napomenuo je strateg "plavih" i dodao:

"Oni jesu oslabljeni u odnosu na prošlu sezonu, napustile su ih dvije najbolje igračice, ali to nije umanjilo njihovu želju i nijesu zbog toga izgubile energiju, već su u prva dva kola pokazale da se na njih mora ozbiljno računati. Skrenule su pažnju, a mi, svakako, nećemo, niti možemo da ih potcijenimo".

Razloga za optimizam ima, kao i razloga za brigu. I u ovoj sezoni povrede i virusi pokosili su vicešampionke Evrope.

"Izvjesno je da sa nama neće putovati Marina Rajčić. Na put idu Klara Volteringkoja ima povredu koljena, Milena Knežević koja je pod virusom gripe, Katarina Bulatović je na treningu dobila udarac u nos, ali biće sa nama i vjerujem da će pružiti, kao i do sada maksimum."

Iako nerado priznaje, ovakve situacije oko povreda i bolesti, utiču i po malo mijenjaju klimu.

"Svako iskakanje, a bilo ih je dosta, remeti i utiče na rad. Međutim, vjerujem da će djevojke protiv Turingera biti spremne i ući u meč, kao i u prethodna dva, jako i motivisano", zajključio je Adžić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније