Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

01. 04. 2013. 14:11 >> 14:14
1

KVALIFIKACIJE ZA EP

Rukometaši se okupili u Podgorici

Crna Gora protiv Izraela praktično igra za plasman na Evropsko prvenstvo u Danskoj. Iako ne bi teoretski obezbjedila prolaz, pobjeda nad Izraelcima, „lavovima“ bi širom otvorila vrata šampionata.

U mečevima protiv Izraela igraćemo bez povrijeđenog Marka Pejovića i Žarka Markovića, koji se i pored poziva, nije pojavo u Hotelu Crna Gora, gdje su se okupili naši reprezentativci.

„Žarka nijesam vidio, vjerovatno neće doći. Poziv mu je upućen 27. februara, još nemam informaciju da li je otkazao dolazak. Normalno da je Marković kvalitetan i potreban za ovu reprezentaciju, ali za vašu informaciju da kažem da prije odlaska na SP, Žarko nije tražio dozvolu da odsustvuje sa utakmica protiv Ukrajine u Budvi. Uradio je to na svoju ruku, pa sam tada mislio, a mislim i sada da narušavanje discipline mora da povuče sa sobom i sankcije“, kazao je novinarima selektor Kastratović.

Selektor naše reprezentacije je bio veoma direktan, na pitanje, da li će opet pozvati beka Gepingena.

„Normalno je da svaki trener računa na igrača takvog profila. Žarko Marković igra sjajno u oba pravca. Na njemu je da odluči da li će nastupati za našu državnu selekciju i kad će to uraditi, a ja mogu odgovorno da kažem da kad se to desi, poslije njegove prve odigrane utakmice za državnu reprezentaciju, ja ću podnijeti ostavku“, poručio je Kastratović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније