Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

21. 12. 2014. 18:05 >> 22:39
20

PONOSAN NA DJEVOJKE

Adžić: Realan rezultat

Selektor ženske rukometne reprezentacije Crne Gore Dragan Adžić je ocijenio da su "lavice" osvajanjem četvrtog mjesta napravile realan rezultat.

"Znam da su one velike pobjednice, zamolio sam ih da ne budu tužne. Ja sam najponosniji poslije ovog tamičenja, jer da su dale više nego na Evropskom prvenstvu," kazao je Adžić nakon meča.

Adžić je ocijenio da su "lavice" osvajanjem četvrtog mjesta napravile realan rezultat.

"Moja je odgovornost što djevojke u nekim momentina nijesu bile odmornije da to realizuju, da budu bolje u odbrani. Sigurno ću dobro izanalizirati ovo prvenstvo i pokušati za sljedeće da ekipa bude svježija i da u rotaciji budu bolji kako bi mogli da izdržimo osam utakmica", zaključio je Adžić.

Kapitan Marija Jovanović ocijenila je da im je bilo jako teško zato što su bile blizu osvajanja medalje.

"Sigurno da nam je veoma teško kao i svim našim navijačima u Crnoj Gori koji su sigurno ponosni na nas, ali žao nam je posebno zbog njih što nijesmo osvojili medalju", rekla je Jovanović.

Katarina Bulatović ističe da u odlučujućim trenucima nijesu imali koncentracije.

"Loše smo počeli drugo poluvrijeme. U nekim odlučujućim trenucima nijesmo imali koncentracije. Ostali smo bez medalje, mislim da smo je zaslužili. Dali smo sve od sebe", kazala je Katarina Bulatović

Jovanka Radičević ocijenila je nakon poraza da je manjak rotacije presudio, kao i promašeni ziceri u presudnim momentina.

"Bili smo blizu pobjede, ali manjak rotacije je presudio da smo čiste zicere promašivali u presudnim momentina. Stvarno smo se borile od prvog do posljednjeg minuta, žao mi je zbog navijača koji su došli, kao i zbog onih u Crnoj Gori. Jesmo zlatne lavice, ali kada izgubimo bronzu na ovakav način, imamo za čim da žalimo", rekla je Radičević.

Sa njom se složila i njena saigračica Majda Mehmedović.

"Prevagnulo je to što smo imali manje rotacije i bile smo umornije. Moje srce je puno bez obzira što nijesmo donijele medalju. Borile smo se do samog kraja, ali nekada ni to nije dovoljno", kazala je Mehmedović.

Пратите нас на

Коментари20

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније